5 december 2021

Weinig tijd kwijt aan administratie

2 min read
werken

Administratie is niet het leukste om te doen voor een ondernemer, toch kun je er niet onderuit het met grote regelmaat te doen. Wil je betaald krijgen van je opdrachtgevers dan kom je er niet onderuit om facturen te sturen, met een goed factuurprogramma maak je snel professionele facturen voor je opdrachtgevers. Voordeel van rompslomp.nl is dat je direct de administratie hebt gedaan, met de handige overzichten in het programma zie je in een handomdraai hoe je er met je bedrijf voorstaat. Ook voor het maken van je aangiftes is dit ideaal, het bespaart je veel tijd en geld door de administratie zelf te doen.

Maak standaard producten aan

Voer je vaak dezelfde handelingen uit voor opdrachtgevers, of bestaat je werk uit vaste handelingen? Door het aanmaken van standaard producten, kun je deze eenvoudig toevoegen aan je facturen. Dit scheelt veel werk omdat je niet iedere factuur, dezelfde diensten hoeft te omschrijven en toe te voegen. Ook wanneer je op urenbasis werkt, kun je simpel een factuur maken met de uren die gefactureerd moeten worden. Hierbij kun je zelf kiezen of je dit per klant, periode of project doet. Wil je altijd en overal je boekhouding in kunnen zien of facturen kunnen versturen, maak dan gebruik van de handige app voor je smartphone.

factuurprogramma

Je factuur voldoet altijd aan de regels

De belastingdienst heeft eisen gesteld waar een factuur aan moet voldoen, maak je met dit factuurprogramma een factuur dan voldoe je aan al deze eisen. Ook fouten maken is niet meer aan de orde, het programma is zo duidelijk en eenvoudig dat je boekhouding altijd kloppend is en je aangiftes helder zijn. Je kunt het programma zo uitgebreid maken als je zelf wenst, er zijn een aantal extra functies aanwezig die het boekhouden nog eenvoudiger en leuker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *