5 december 2021

Staan Finance Academy opleidingen

2 min read

Staan Finance Academy is onderdeel van Staan Finance & Consultancy, een gerenomeerde parter voor Interim Finance Professionals, Finance Recruitment, Consultancy en Controlling-services aan Fortune 500-organisaties in Nederland. De Academy was in eerste instantie voor de Finance Professionals van Staan zelf, om hun persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Staan merkte dat de klanten de kennis van de Finance Professionals waardeerden en Staan besloot daaruit ook de kennis aan te bieden aan de klanten.

De kennis wordt aangeboden in de vorm van een opleiding / cursus. Staan biedt verschillende cursussen aan over CMA, een Leadership-programma, Masterclasses zoals Mastering Cashflow, Restructuring, Consolidate en ook Power BI, Lean, Agile, Business English for Financials en meer. Kortom voor al je finance opleidingen / cursussen ben je bij Staan Academy aan het juiste adres. 

CMA

CMA (certified management accountant) is een van de cursussen die Staan Academy aanbiedt. De CMA-referentie is een mogelijkheid tot een groter carrièrepotentieel. Volg de CMA cursus en laat zien dat je kritische boekhoudkundige en financiële managementvaardigheden beheerst die nodig zijn voor het vak. Een CMA verdient de referentie door middel van werkervaring, een streng tweedelig examen en permanente educatie. 

Lean opleidingen bij Staan Finance Academy 

Lean opleidingen behoren ook tot het pakket van aangeboden cursussen bij Staan Finance Academy. Lean richt zich op het zo organiseren van processen en de besturing daarvan, dat de waarde voor de klant wordt vergroot. De focus van Lean ligt primair op procesverbetering en kwaliteitsverbetering, met kostenreductie als secundaire effect. Staan biedt twee soorten Lean opleidingen aan: een Lean Green belt en een Lean Yellow belt.

Met de Green belt word jij in korte tijd de juiste collega die in elke organisatie nodig is om processen te verbeteren. Daarmee breng je teams, projecten en organisaties naar een hoger niveau. Met de Lean Yellow belt cursus leer je hoe je de Lean filosofie kunt toepassen. De Yellow belt cursus is een combinatie van praktische voorbereiding en een online leeromgeving. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *