Neem altijd advies bij onzekerheden

Sommige mensen vragen zich af waarom men een belastingadviseur nodig heeft. Echter, een belastingadviseur geeft adviezen over uw fiscale positie en verzorgt de aangiften van alle voorkomende belastingen. Met andere woorden zorgt hij er in principe voor dat u zo min mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wat. Daarbij zijn ook de boekhouders in Arnhem aan te raden voor dergelijke omstandigheden.

Het beroep is officieel niet wettelijk vastgelegd. In tegenstelling tot andere landen, mag iedereen in Nederland zich op het uiterst ingewikkelde gebied van de belastingadviezen begeven. Bij Berkhout & van Rijn vindt u betrouwbare accountants en belastingadviseurs met hart voor de zaak. Wij zijn er voor zowel kleine als middelgrote ondernemers in vrijwel elke sector.

Van jaarrekening tot belastingaangifte en van advies tot administratie: voor alle diensten op het gebied van accountancy en belastingen kunt op ons rekenen en kunt uiteraard bij ons terecht. Particulieren zijn ook van harte welkom hier bij ons. Op de website is alles te vinden over onze dienstverlening. Het liefst gaan wij wel voor een persoonlijke aanpak, want dit staat bij ons in het middelpunt.

Bij BVR Advies leggen wij de focus op vier hoofdzaken. Binnen deze hoofdzaken zijn diverse bijzaken te onderscheiden. De vier hoofdzaken zijn accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. Op even in te zoomen op één van de vier hoofdfasen, bijvoorbeeld belastingaangiftes, zijn er diverse bijzaken die daarbij komen kijken.

Bij belastingaangiftes heb je bijvoorbeeld inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting. Dit zijn dus allerlei soorten belasting waarbij wij voor u alles kunnen uitpluizen tot in de puntjes. Hier kunnen wij dan gericht en concreet advies over geven. Zoals je weet heeft namelijk iedereen te maken met de belastingdienst en belastingaangiftes. Wij kunnen u helpen met deze complexe materie waarbij u te maken heeft met verschillende wetten en regels. Meer informatie is altijd te vinden op onze website: https://www.bvradvies.nl/.