Eén website voor al je geldzaken? Hij bestaat!

Lening

Hypotheken en andere leningen, verschillende verzekeringen en diverse manieren om geld te sparen of te beleggen. We kunnen er niet omheen: als volwassene heb je heel wat financiële verplichtingen. Maar ook mogelijkheden! Want als je tijd steekt in welke financiële producten het best bij je passen, dan kun je daar voordeel van hebben. Ontzettend veel tijd hoeft dat trouwens niet te kosten. Tegenwoordig bestaan er sites als die van HomeFinance waar je alle informatie razendsnel kunt vinden. De gunstigste hypotheken en leningen en de meest aantrekkelijke spaarrekeningen heb je hiermee zo gevonden.  

Hypotheek

Hypotheek

Als je met een hypotheek een woning koopt, dan moet je onder meer rekening houden me de hypotheekvorm die je wilt, de gewenste rentevaste periode, of je wel of geen Nationale Hypotheek Garantie ‘neemt’ en welke aanvullende verzekeringen je afsluit. Van al deze beslissingen zijn de gevolgen fors. Je zit immers jarenlang aan je hypotheek vast. Een site als HomeFinance helpt je een handje bij deze keuzes. Via handige schema’s en rekenmodellen kom je er snel achter welke hypotheek van welke bank ideaal is voor jou.

Leningen

Voor overige leningen, die dus niet direct met het kopen van een huis in verband staan, kun je ook al terecht bij een grote hoeveelheid financiële instellingen. Maar wie biedt de gunstige omstandigheden en, dat vooral, de laagste rente? Op HomeFinance kun je alle informatie vinden. Dagelijks worden de gegevens ververst. 

Sparen

Spaarrekening

Heb je de laatste tijd wat geld gespaard en wil je dit nu op een spaarrekening zetten? Dan heb je hiervoor verschillende opties. Zo zijn er spaarvormen waarbij je geen risico loopt en waarbij je altijd bij je geld kunt, maar deze leveren weinig op qua rente. Ben je bereid een klein beetje risico te nemen, dan kun je daarmee een hogere rente verdienen. Afijn, via HomeFinance vind je alle informatie in een oogwenk.