5 december 2021

Alvast een voorschot salaris

2 min read
logo minilening

Een minilening is uiterst geschikt als voorschot salaris. Krijg jij jouw salaris bijna binnen en zit je op dit moment krap bij kas. Moet je bepaalde rekeningen al betalen of heb je iets leuks op de planning staan en heb je hiervoor geld nodig gebruik dan de minilening. Heb jij een geldbedrag nodig van 100 euro tot en met 1500 euro. Op het moment dat jij jouw salaris binnenkrijgt kan je jouw lening weer direct aflossen, zodat je niet eeuwig met de schulden blijft zitten.

Makkelijk de minilening aflossen

Is de maand net iets te lang voor jou of heb je deze maand toevallig hoge uitgave kies dan gemakkelijk en snel voor de minilening. Je krijgt met de minilening binnen 24 uur het bedrag op je rekening dat je hebt uitgekozen. Dit bedrag kan variëren en kan tussen de 100 en 1500 euro zijn het ligt eraan hoeveel geld jij nodig hebt als voorschot salaris. Wel is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je het geld wel weer binnen een korte termijn moet terugbetalen. Dit kan in principe geen probleem zijn als jij de lening gebruikt als voorschot op je salaris. Het geld weer direct overmaken op het moment dat jij jouw salaris binnenkrijgt zou dan de handigste oplossing zijn. 

voorschotje-salaris

Binnen welke termijn geld terugbetalen

Je kan zelf bepalen in welke termijn je het geld wilt terugbetalen. Er zitten echter wel regels aan gebonden. De kortste periode waarin je het geld moet terugbetalen is de periode van 15 dagen. De langste periode waarin je het geld mag terugbetalen is een periode van 62 dagen. Het is tevens ook mogelijk om het geld in 2 termijnen over te maken zo heb je meer tijd om jouw minilening terug te betalen.